Welkom op de site van 2Comst!


Welkom op de site van 2Comst.

Het bedrijf 2Comst is onderverdeeld in twee units, te weten 2Comst Supplies en 2Comst Import. 2Comst Supplies is een unit die eigen producten van 2Comst distribueert in Nederland. Daarnaast is 2Comst Import een dienstverlenende unit die artikelen voor andere bedrijven importeert uit Aziatische landen.

2comst Supplies is vooral actief in de audio, video en telecom branche. Een bruisende markt die zich snel ontwikkelt door de voortdurende opvolging van nieuwe producten en modellen. 2comst Supplies richt zich mede op deze markt als officieel importeur van het nieuwe merk iAudio MP3 spelers. Klik op de iAudio button onder de rubriek "producten" voor meer informatie over dit merk.

2comst Supplies levert ook veel artikelen in de vorm van premiums. U kunt hierbij denken aan een breed scala relatiegeschenken, maar ook keukenapparatuur en natuurlijk consumentenelektronica.

2comst Import importeert in opdracht van haar klanten rechtstreeks producten van fabrieken uit het Verre Oosten. Hierbij zijn wij niet gebonden aan een bepaald product of productsoort.

Veel Nederlandse bedrijven kopen hun producten via het conventionele handelskanaal of zijn zelf producent. Door rechtstreekse inkoop bij voornamelijk Aziatische fabrikanten kunt u aanzienlijk op uw inkoopprijzen of productiekosten besparen. Dit betekent voor u een betere concurrentiepositie en een hogere marge. 2comst heeft veel ervaring opgebouwd met het importeren vanuit het Verre Oosten. 2comst Import verzorgt het gehele traject van het vinden van een geschikte fabrikant, de prijsonderhandeling, samples, orderbegeleiding, het transport, de douaneafhandeling tot en met de aflevering in uw magazijn! Vanzelfsprekend kunnen wij u in een persoonlijk gesprek de voordelen hiervan nader toelichten.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze productenpagina. Wij streven naar een landelijke dekking binnen het bruin- en witgoed kanaal. Daarom zijn wij op zoek naar resellers voor het merk iAudio. Interesse? Mail naar info@2comst.com.

2comst - vooruitstrevend!